Hverdagen er tilbake!

Her startet hverdagen igjen på mandag, og jeg merket det var utrolig godt å få sønnen i barnehagen igjen. Det er så godt med den alene tiden på dagen, og jeg har fått jobbet en del hjemme denne uka.


Vi har storkost oss i sommerferien. Fått opplevd masse. Vi har vært på Hadeland Glassverk, totenbadet på badeland, lilleputthammer og vi har hatt en natt på Golsfjellet på Son Høyfjellshotell. Eller så har vi kost oss masse. Vi var også på fisketur på lørdag som var, og det var utrolig koselig. Det gikk mye bedre enn jeg hadde trodd. Det skal vi så absolutt gjenta en annen dag.I kveld klokka 20.00 skal jeg ha mitt første webinar. Det har jeg valgt å kalle "Få en god start på høsten". Jeg skal blant annet prate om det å sette seg mål, endre/få nye vaner og hvordan du kan forberede deg for å unngå høst/vinter depresjon.


Har du lyst til å delta, så kan du melde deg på her: https://mailchi.mp/charlottehagen.no/f-en-god-start-p-hsten

Velkommen!

12 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737