Hva er en god venn?

Hentet fra pixabay

Hva vil det egentlig si å være en god venn? Helt ærlig – jeg aner ikke. Når det gjelder å velge venner, så vil jeg si jeg har vært veldig uheldig med å velge «riktige» venner opp gjennom oppveksten. Jeg har kranglet med mange, og kuttet kontakt med dem. Føler ikke jeg har en eneste venn jeg kan stole 100 % fullt og helt på. Vi jenter er jo superflinke til å krangle. Faktisk så trives jeg best sammen med gutter. Mer avslappet, og man slipper alt dramaet.

Selv om jeg har noen jentevenner, så vil det ikke dermed si jeg stoler 100 % på de. Jeg aner ikke hva jentekvelder er for noe, og det er ingen som ringer meg. Jeg savner å ha en jentegjeng å være i, så vi kan samles å gjøre koselige ting sammen.

Lite besøk får jeg også. Det hender en sjelden gang det kommer noen, men det er ikke ofte. Det er dessverre sånn det har blitt. Alle er opptatte med sitt. Skole, jobb, familie osv.

Det er kanskje jeg som er ansvarlig for å finne meg nye venner? Men hvor skal jeg da finne de? Alle er jo på sosiale medier, så kanskje jeg må finne noen nye venner der da?

Har du tenkt på hvordan du er som venn mot dine venner? Hva gjør du for å opprettholde vennskapet?

2 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737