Hodepine herfra til h******

Bildet er hentet på pixabay.com

I de siste 3 dagene nå har jeg slitt med hodepine. Tror det har vært migrene. Det er helt jævlig, for å si det som det er. Ikke blir den borte heller. Orker nesten ingenting, og spesielt om kvelden blir jeg kjempe kvalm, og vil spy. Heldigvis har jeg klart å holde meg unna spyinga.

I dag var jeg hos legen. De trodde det var fordi jeg er så anspent i nakken, så de fikk ikke gjort noe. Han sa jeg skulle ta ibux og paracet. Som ikke hjelper! Dro på apoteket og kjøpte voltarol gel. Teste om det funker, og kan lindre litt. Har ikke helt trua. Har ikke tid til dette her. Vil helst bare ligge på ett mørkt rom å sove.

Satser på at det snart går over.

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737