Hjemmelaget fløtekarameller

I dag slo jeg til, og lagde hjemmelaget fløtekarameller.  Jeg var veldig spent på om jeg fikk det til eller ikke, for man må røre og varme det opp ganske lenge. I følge dråpetesten jeg prøvde å gjøre, så synes jeg aldri jeg fikk den til. Etter å ha tatt den såkalte dråpetesten noen ganger, så fikk jeg litt på kanten av glasset og da stivnet det. Tok derfor en sjanse, og sa meg ferdig. Jeg rørte blandingen i til sammen 40 minutter.  Jeg brukte forresten oppskriften fra matprat. Du finner oppskriften HER

Resultatet ble veldig bra. De ble utrolig gode. Det kjedeligste med å lage karameller er å pakke de inn. Jeg prøvde først med cellofan, men synes det ble for glatt å bruke. Derfor ble det matpapir. Det tar lang tid å pakke inn alle, men nå er jeg endelig ferdig med det. Det ble en isboks full med fløtekarameller. Har jeg litt å kose med meg nå i jula! Nå har jeg ihvertfall bakt en av de tingene jeg hadde lyst til å bake.

Tror kanskje jeg kommer til å lage flere karameller i jula.

Charlotte 

0 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737