Hjemme hos mamma


Endelig er kvelden kommet. Ble litt småstressa tidligere i dag, da min fastlege ringte. Jeg var nemlig hos legen på onsdag, og tok nye blodprøver. I dag hadde hun fått svar, og hun ringte meg. Fikk beskjed om at jeg hadde mangel på jern og B12. Hun sa hun skulle fikse med B12 sprøyter, og spurte når jeg kunne komme å ta første dose. Jeg sa jeg kunne komme med en gang. Ble litt stressa inni meg. Jeg er ikke så veldig glad i sprøyter, så jeg var veldig nervøs. Jeg møtte opp, og fikk tatt den. Heldigvis gikk det mye bedre enn jeg trodde.  Det som er litt kjipt er at jeg nå må få en B12 sprøyte en gang i uka. Må ha hatt veldig lite B12 mangel, tror jeg. Også har det nok mye med at jeg er gravid å gjøre.

I helga er jeg hjemme hos mamma. Er her og holder tvillingssøsknene mine på 14 år med selskap. De har jo blitt så store, så de driver jo med sitt, så jeg sitter her i stua alene som om jeg skulle ha vært hjemme. Min lillesøster sover hos ei venninne i natt, og lillebror sitter nede i kjelleren. Veldig greit sånn sett.  Skal hente lillesøstera mi i morgen!

Her er smågodtet funnet fram, og jeg er klar for å se the voice. Blir bare å slappe av og se på tv resten av kvelden her nå. Ja, og litt strikking da. Har fått skikkelig strikkedilla i det siste. Nå driver jeg og skal strikke leggvarmere. Prøve hvertfall.

Ha en fin fredagskveld! 

Charlotte 

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737