God jul

Hentet fra pixabay

Julen er koselig. Jeg liker julen veldig godt. Synes det er så koselig med all julepynt og alt som hører med. Jula mi går også til å tenke å reflektere over alle som ikke har noen å feire jul sammen med. Alle som sitter der ensomme, og som gruer seg til julen. Det kan være at man har mistet noen av de nærmeste, og føler man mangler noen også. Jeg skulle så ønske jeg hadde ett stort hus med masse hjelp, og kunne invitere alle som er ensomme på en hyggelig kveld.

For meg handler julen om å kunne samles. Være sammen med familien og gode venner. På julaften samles familien, og man skal nyte godt selskap med god mat. Jeg er også veldig glad i å gi bort gaver, for å glede andre. Når det er jul liker jeg også å bake pepperkaker og lage karameller. Og jeg forbinder jula med å være ute i snøen.

Det blir ikke så mye blogging fra meg i jula! Det kommer nok ett innlegg til før nyttår, da jeg gjerne vil oppsummere året! Jeg har også lyst til å dele mine mål for 2020 med dere!

Hentet fra pixabay

Riktig god jul!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737