Gi tid

Gi tid

Å gi tid er temaet for verdensdagen for psykisk helse som var den 10 oktober.

Har vi egentlig tid til å gi tid? De fleste lever ett hektisk liv hvor dagene bare flyr avgårde på grunn av familie, skole og jobb. Når det er hektisk, så flyr tida ekstremt fort ifra oss. Det handler nok om prioritering av tid. Hva vi bruker tiden på. Vi må ta oss tid.

Hvor flink er du til å gi tid?

Jeg må være ærlig å si at jeg er veldig dårlig til å gi tid. Eneste jeg er flink til er å gi tid til sønnen min, Nicklas. Han får mye av min tid og oppmerksomhet, men sånn er det jo å ha barn. Det er jo så lite som skal til, for å gi tid også. Det er viktig at vi tar en tid av gangen, og være tilstede.

Det er nok ikke bare meg – men mobilen er en tidstyv. Vi har blitt så avhengig av den, og skal gjerne sitte med den i hånda hele tiden. Hva med å bli flinkere til å legge den i fra seg? Legge den bort, og være tilstede når du er sammen med andre. Ta en pause, og vær tilstede. Se opp og vis nærvær til de rundt deg.

Vis interesse, og vis at du bryr deg. Gi deg selv tid til å høre etter hva den som sitter foran deg prater om. Ikke stress. Gi tid. Både til deg selv, men også til andre.

0 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737