Friday


For en fin og rolig fredagskveld jeg har hatt alene. Jeg har spist god mat, og bare kost meg masse med tv titting og avslapning. En typisk fredag – med andre ord. Ulempen med å lage så god mat er at jeg blir så fort mett, men da har man rester til senere. Eller så har jeg drevet og strikket litt også. Akkurat nå strikker jeg en altfor stor sokk. Er ikke helt fornøyd, for jeg tror jeg tar opp maskene på sidene feil når jeg driver med hælen. Det blir nemlig noen hull som jeg da må tette med nål og trå. Og det skal jo ikke være nødvendig.  Heldigvis skal jeg til farmor i morgen, så hun kan gi meg ett kurs. Jeg får bare strikke en liten sokk mens jeg sitter der, så hun får vist meg det. Jeg skal nemlig knekke den koden med å strikke sokker med hæl nå. Det har jeg bestemt meg for.  Jeg spiste faktisk dessert i kveld også. Sjokoladepudding. Det er ikke ofte jeg kjøper dessert til å ha etter maten, men det går an en gang iblant.

Nå skal jeg se ferdig senkveld med Thomas og Harald, så tror jeg at jeg skal legge meg etter det. Merker jeg er sliten og trøtt.

Charlotte 


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737