Ferdig med folk som drar meg ned

Selvportrett

Jeg er så lei av at mennesker behandler meg dårlig. Jeg orker rett og slett ikke bruke tid på de lenger. Det er ikke ofte jeg møter på slike, men iblant. Orker ikke bruk på tid på folk som gir meg dårlig energi. Folk som ikke vil meg godt. Er så glad jeg har blitt flinkere til å si ifra. La være å ha kontakt med slike mennesker. Jeg vil opp og frem. Ikke bli dratt ned i dritten deres.

Det er befriende å vite at jeg har blitt flinkere til å vite hva som er greit og ikke. Jeg er glad det går den riktige veien.

På skolen går det kjempefint. Stortrives veldig, og gleder meg til hver tirsdag jeg skal på skolen. Selv om vi har hatt litt matte i det siste. Jeg hater matte, men skjønner at det er nødvendig når man skal drive med salg. Nå håper jeg snart at jeg får meg en jobb. Jeg får hjelp av Hadeland IPS til å komme meg ut i jobb. Det er snakk om å starte å jobbe deltid. 2-3 ganger i uka. Merker det er mer enn nok også. Skal jeg få kabalen til å gå opp.

Dette ble ett lite rotete innlegg. Både om dårlige mennesker som ikke vil meg godt her i livet, og om hvordan det går! Tilgi meg for at jeg ikke klarte å holde meg til en sak!

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737