Februar

Det er februar allerede. Hvor blir det av tiden? Jeg merker at tiden går alt for fort. Starten på 2020 har ikke vært helt som jeg så for meg at den skulle være. Det har vært mye sykdom på starten av året, og nå sliter jeg med vondt bryst og stygg hoste. Jeg håper virkelig det går over snart.

Jeg har ikke fått jobbet med mine mål i det siste. Kun fokusert på å ta vare på meg selv, og ta vare på Nicklas. Jeg driver fortsatt og skriver bok, men jeg er ikke helt fornøyd med det jeg har skrevet til nå. Har lyst til å gjøre det om, og starte litt på nytt. Mulig jeg lar bare det bli ett langtidsmål, og at jeg heller skal fokusere på andre ting. Jeg har jo fortsatt planer om å lage onlinekurs, og nå har jeg lyst til å fortsette med podcast som jeg startet opp med for ett par år siden.

Tenkte jeg bare måtte skrive noen ord nå. Det er lenge siden siste blogginnlegg fra meg. Jeg glemmer av hele bloggen. Har vurdert litt å slutte å blogge også, men jeg får se. Den blir uansett ikke slettet.

Håper du har en fin start på februar!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737