Første skoledag

I går kveld hadde jeg min første skoledag i salg og kontorfaget. Det gikk kjempefint. Jeg merker at jeg synes faget er veldig spennende. Føler at jeg endelig har funnet riktig utdanning å ta, så føles veldig rett. Synes timene på skolen i går gikk veldig fort. Jeg har gledet meg lenge til å starte, og endelig er det i gang.

Vært så gira til å komme i gang at i dag har jeg gjort leksene til neste gang. Litt vel ivrig, kanskje.

Gleder meg kjempemasse til fortsettelsen på studiene! Godt å ha noe å drive med 🙂

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737