Søk
  • Charlotte Hagen

Føler du på ensomhet?


Det er en rar tid vi lever vi, men vi begynner å bli vandt med det nå. Nå har det vært sånn siden mars 2020, og vi begynner å få en slags liten rutine nå. Allikevel er vi ikke kvitt covid-19 enda. Ingen vet hvor lang tid det tar før ting blir som normalt heller. I det siste har jeg følt litt på det, og jeg savner virkelig den normale hverdagen. Jeg savner å klemme de jeg er glad i, og få være mer sosial sammen med andre.


Her er mine tips og råd til hva du kan gjøre:

  1. Ring ett familiemedlem eller en venn du ikke har pratet med på lenge. Gjerne med videosamtale.

  2. Gå turer i skog og mark.

  3. Tenn stearinlys om kvelden, lag deg en kopp med kakao eller te. Pakk deg inn under ett teppe og les en god bok. Eller se en film eller en serie.

  4. Gjør noe du liker å drive med. En hobby eller interesse du har.

  5. Rydd i boder, og få orden.

  6. Ha hjemmespa. Ta deg en dusj, ta på ansiktsmaske, stell føttene og bare pleie deg selv.

Håper du liker tipsene mine!

7 visninger0 kommentarer
 

Personvern / Betingelser

Copyright 2021 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737

Do Not Sell My Personal Information