En ny og spennende uke

Selvportrett

Dette har vært en bra mandag så langt! Jeg har fått gjort en del husarbeid i dag, og det var så deilig å få gjort. Nå mangler jeg bare å vaske gulvene og skifte på senga, så sier jeg meg fornøyd med husarbeid for en liten stund.

I dag fikk jeg en glad nyhet! På torsdag skal jeg nemlig på jobbintervju! Det gleder jeg meg kjempemasse til. Håper virkelig jeg får jobben, og at jeg får mulighet til å jobbe der. Blir kjempespennende å høre mer om jobben, men gruer meg litt også. Er så lenge siden jeg var på jobbintervju sist. Jeg forteller senere hva jeg skal jobbe med, om jeg får den!

I morgen kveld er det skole igjen. Det gleder jeg meg også masse til. Jeg synes det er veldig lærerikt det vi lærer om, men også litt vanskelig. Nå har vi om budsjett og regnskap. Hater matte, men det går. Jeg skjønner jo at det er nødvendig.

Denne uka har jeg også som mål å lage en video som jeg skal publisere på IGTV. Egentlig er jeg ikke så veldig glad i å prate på video, men jeg øver litt på det hele tiden! Følger du meg ikke på instagram fra før, så følg meg gjerne. Jeg kaller meg charlottehagenno.

Jeg skal ihvertfall sørge for at denne uka blir bra! Håper du gjør det samme!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737