E-bok, papirbok eller lydbok?

Hentet fra pixabay

Hva er egentlig best? E-bok, papirbok eller lydbok? Jeg har sett at lydbøker har blitt veldig populært. Jeg vet ihvertfall at det var det best. Usikker på hva som er best på markedet nå. Det er kanskje fint for folk som reiser langt, for å ha noe å høre på i bilen. Personlig liker jeg papirbok best. Det å sette seg ned med en bok i hendene, for så å lese den, er utrolig koselig. Det gir meg ro, og jeg synes det er veldig avslappende.

Jeg er mest glad i krimbøker eller bøker om temaer som interesserer meg som psykisk helse, mobbing og slike ting. Dere forstår kanskje litt hva slags bøker jeg liker hvis dere titter på innlegget litt lenger ned på siden.

Jeg har tenkt litt på om at hvis jeg skal gi ut bok selv, så vil jeg at det skal være en e-bok , men kunne godt ha tenkt meg å gi ut en i papirversjon også.

Hva foretrekker du? E-bok, papirbok eller lydbok?

0 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737