Dette vil jeg gjøre i November

Julegaver. Jeg vil bli ferdig med julegavene denne måneden, så jeg slipper å stresse med det i desember. Strikke. Jeg må bli ferdig med genseren til Nicklas jeg holder på å strikke. Det er størrelse 2 år, så greit å få den ferdig før den blir for liten. Eller så har jeg planer om å strikke ett par luer også. Lese bøker. Nå som det er mørkt, og kulda har kommet, så er det godt å slappe av med en bok. Julekalendere. Nicklas har egentlig pakkekalender, men det har jeg ikke tenkt på i det hele tatt. Jeg tror jeg venter med pakkekalender til neste år igjen, og heller kjøper en annen til han i år. På meg blir det nok en sjokoladekalender. Lage budsjett. Nå som jeg har bil, så merker jeg at jeg har mer utgifter enn før. Pengene flyr altfor fort for tiden, så nå kommer jeg til å sette opp budsjett for hele måneden. Da har jeg mer oversikt, og jeg vet hva jeg kan bruke på hva og ikke.

Gå turer. Jeg må bli flinkere til å komme meg ut. Jeg sitter altfor mye stille. Derfor skal jeg sette av tid i november til gå turer, så jeg kan få meg litt frisk luft.

Planlegge jula. Jeg vil legge litt planer for desember. Om jeg skal bake eller ikke. Synes det er litt koselig å bake og lage litt til jul, men jeg har ikke helt bestemt meg enda.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737