Dette ønsker jeg meg til jul

1. En kurv jeg kan ha garn og strikketøy i.  2. Kjevle. Det har jeg faktisk ikke. Det er noe jeg har savnet når jeg har bakt. Jeg har jo pleid å bruke en flaske bare, og det er litt slitsomt å bruke. 3. Ny støvsuger! Den jeg har er nemlig ødelagt. Både den stanga man skyver bort på og selve støvsugeren. Billige støvsugere anbefales ikke. Gå heller opp litt i pris. Det er mitt tips. Støvsugeren jeg har nå er fra rusta, og den tålte ingenting. 4. Vaffeljern. Jeg har ikke vaffeljern, og det har jeg så lyst på. Vafler er jo så utrolig godt!

Til min kommende sønn, Nicklas, så ønsker jeg meg også litt. Jeg har alt fått tak i del, men er likevel en del jeg mangler også.  1. Store håndkler. Trenger store håndkler og håndkler generelt 2. Såper, kremer og savler. Slike ting man får på apoteket har jeg ikke enda, så det ønsker jeg. 3. Bleier. Det er jo noe det går mye av, så det ønsker jeg meg. Gjerne i forskjellige størrelser. 4. Strikket klær. Ingenting er som hjemmestrikket klær til babyer. Kjekt å ha når vinteren kommer. 5. Ammepute. Kjekt å ha når man ammer. 6. Gulpekluter. Har noen gulpekluter, men ikke så mange. Hadde vært kjekt med litt flere. 7. Kluter. Har også noen kluter fra før, men trenger flere. 8. Våtservietter.

Dette er noe av det jeg kommer på som jeg mangler og trenger. Det er sikkert mer også, men det får jeg ta etterhvert.  Det er jo så mye en baby trenger generelt, men føler jeg har fått tak i ganske masse allerede. Jeg har jo fått tak i det meste når det gjelder utstyr, og en del klær.  Hvis det er noen som ønsker å kjøpe klær til lillegutt også, så ønsker jeg meg gjerne klær i størrelse 68 og oppover, da jeg har mye som er smått fra før.

Hva ønsker du deg til jul?

Charlotte

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737