Det er viktig å være seg selv

Jeg har alltid følt meg annerledes. Alltid følt meg spesiell på min egen måte. Aldri følt meg som ei «typisk» jentejente som har vært opptatt av merkeklær og sminke. Da jeg gikk på ungdomsskolen, og jeg ble mye mobbet prøvde jeg å forandre meg som person. Det er vel da jeg begynte med å røyke. Skulle prøve å få de som mobbet meg til å like meg, men innerst inne så visste jeg vel at røyking bare var dumt. Det funka ihvertfall ikke. Uansett hvor hardt og vanskelig ting har vært, så har jeg vært meg selv hele tiden hele veien. Har alltid gått med de klærne jeg føler meg vel i. Merkeklær eller ikke.

Det at jeg alltid har vært meg selv hele tiden, setter jeg utrolig pris på nå i ettertid. Det er så viktig å være seg selv, og stå frem for den man er. Det kommer man lengst med. Jeg er så glad jeg kan være meg. Være meg 100 %. Være Charlotte. Bare meg, og ingen andre. 

Jeg merker jo at nå som psyken min er bedre, og jeg har blitt eldre, så har jeg turt å åpne skallet mitt mer. Vise hvem jeg er, og ytre mine meninger når det er behov for det. Jeg holder ikke kjeft lenger om det er noe. Nå tørr jeg å åpne kjeften å si det som det er. Jeg tar mer ansvar. Når man sliter psykisk, så skjuler man jo gjerne seg selv som person. Man er den samme, men når ting faller mer på plass, så blir man også tøffere og mer sikker i valgene man tar her i livet.

Jeg tror at mange er redde for å være seg selv. Redd for at andre skal mislike en. Redd for og ikke passe i folkemengden. Redd for å bli hatet. Du må kvitte deg med disse negative tankene. For du er bra nok akkurat som du er, og du skal vite at du er unik. Det finnes ingen andre av deg, og det er jo helt utrolig. Tenk så kjedelig om alle skulle ha vært som deg!  Du må få opp selvtilliten, og komme ut av skallet ditt. For du er bra nok akkurat slik som du er ♥

Charlotte ♥

2 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737