Den som gir seg er en dritt


Reis deg opp. Ikke la tankene vinne over deg. Du er så mye mer verdt enn du tror. Du ble skapt på denne jord for å leve, og for å ha det bra. Du er ett menneske som fortjener å ha det godt her i livet. Ett liv er bygd opp med både oppturer og nedturer. Utfordringer, sorg og smerte. Ingen har ett liv hvor alt er perfekt og går på skinner. Man møter motgang, opptil flere ganger. Det handler om hvordan man skal klare å takle dem. 

Jeg har slitt mye psykisk. I flere år. Det er først nå jeg kaller meg «frisk» , for jeg har lært meg å finne gleden i hverdagen, og måter å takle motgang på når de treffer meg i trynet. Veien har vært langt å gå, men jeg ga aldri opp. 

Daglig er jeg innom bloggere som sliter. Jeg kjenner folk som sliter psykisk også. Jeg skulle så ønske jeg klarte å hjelpe dem, men jeg får dessverre ikke gjort noe annet enn å støtte dem. De må gjøre noe med det selv. Ja, for alt sitter i hodet. Hvordan du tenker, og hva du velger å gjøre når de depressive tankene dukker opp. 

Her er allikevel noen tips som jeg ønsker å gi deg;

Har du mange tanker? Mye rot og kaos opp i hodet ditt? Sett deg ned, finn frem penn og papir og skriv alt ned.

Hver gang en negativ tanke dukker opp, så snu den om til noe positivt. For eksempel; «I dag kommer det til å bli en ræva dag». Snu det, og fortell deg selv «I dag kommer det til å bli en bra dag». Si det gjerne høyt.

Fortell positive ting til deg selv i speilet. Gå på badet om morgenen. Titt i speilet, se på deg selv, og fortell til deg selv at du er bra nok, jeg er pen, i dag kommer det til å bli en bra dag osv.

Finn noen du føler deg trygg på, og snakk ut om det du tenker og føler. Det å dele det med noen er SÅ viktig. Å bære og slite på noe alene gjør det bare vondt verre

Få profesjonell hjelp. Gå til psykolog, eller noe som hjelper deg. Her i min kommune har jeg samtaler med psykisk helse i kommunen, og det er gratis!

Ikke gi opp! Jeg heier på deg! Husk at du er BRA nok akkurat som du er ♥

Charlotte 


0 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737