Bokskriving

Hentet fra unsplash.com

Nå for tiden driver jeg å skriver bok. En selvbiografi om min oppvekst, og hvordan jeg hadde det når jeg slet psykisk. Jeg har også tenkt til å skrive om hva jeg gjorde, for å få det bedre. Jeg merker at det å skrive bok er mer krevende enn jeg hadde trodd, men jeg jobber litt med den hver dag. Det er mye mer jobb enn jeg hadde forestilt meg, men jeg har valgt og ikke gi opp. Uansett hvor lang tid det tar, så har jeg så lyst til å fullføre det. Jeg merker det tar tid når man skal skrive om sitt eget liv. Jeg må prøve å få med alt jeg synes er viktig. Akkurat nå så bare skriver jeg. Alt jeg kommer over. Senere må jeg gå over å redigere og finpusse det. Det tar lang tid, men jeg synes det er så verdt strevet. Jeg hadde blitt så utrolig stolt av meg selv om jeg hadde klart å få til å skrive en bok. Merker det tar litt ekstra lang tid, for jeg føler jeg er mer kreativ, og at det går lettere å skrive for hånd. Derfor skriver jeg det gjerne for hånd først, og inn på pc etterpå.

Foreløpig har jeg kun klart å skrive 3033 ord. Jeg er overhode ikke ferdig. Er spent på hvor mange ord og sider det vil ende opp med til slutt.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737