Beklager stillheten

Hentet fra pixabay

Jeg må bare beklage for at jeg har vært så stille på bloggen i det siste. Har vært i tvil om jeg skulle fortsette å følge drømmene mine eller ikke. Det har vært ett kaos oppi hodet. Så mange prosjekter og ting jeg vil lage på en gang. Det tappet meg veldig for energi. Men jeg har bestemt meg. Jeg skal fortsette å følge drømmen.

Nå for tiden går det mye i skriving. Jeg jobber med en bok jeg håper at jeg en gang kan gi ut. Det var egentlig meningen å lage onlinekurs, men nå er det bokskriving som jeg brenner mest for. Derfor går jeg for det. Jeg har skrevet 16 siden nå, så det er en utrolig god start. Har mye på hjertet for tiden, så skrivingen går igrunn ganske greit. Må bare bli flink til å ta pauser, og huske på å ta vare på meg selv også.

Har sittet og skrevet i ett par timer nå, så nå tar jeg helga. Får fortsette mer på boka senere når jeg får tid.

Jeg har tenkt at boka skal inneholde 2 deler. Den første delen handler om meg og min oppvekst. Hvordan det var å slite psykisk for min del. Del 2 skriver jeg om ulike temaer, og ting som jeg føler er lærerikt. Erfaringer og det jeg har lært etterhvert som psyken har blitt bedre. Jeg håper virkelig dette går den riktige veien, og at det en dag kan bli en bok. Det hadde vært så moro å få den drømmen oppfylt.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737