Bakt eplekake i kveld


Jeg hadde så lyst på eplekake i dag, så da ble det til at jeg måtte på butikken å handle og sette i gang med bakinga. Det er ikke så lenge siden jeg tok den ut av ovnen. Den smakte helt fantastisk. Kaka ble rett og slett perfekt i mine øyne. Jeg er ikke så flink til å bake, men jeg er ganske glad i det når jeg først setter i gang.

Jeg har faktisk ikke bare laget eplekake i dag. Jeg har laget hjemmelaget pizza også, men jeg glemte å ta bilde av den. Det har blitt mye baking og aktivitet på kjøkkenet i dag, men det er jo så utrolig morsomt. Tror jeg skal sette av mer tid til å bake, for det er gøy.

Nå skal jeg slappe av med god samvittighet resten av kvelden. Nå har jeg samlet opp nok husmorpoeng i dag. Nå står tven på. Jeg ser på skal vi danse. Håper du får en fin kveld videre.

Charlotte 


0 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737