HøstJammen er høsten en fin årstid. Har drevet og kikket rundt på bilder av høsten på nettet, og har funnet så mange flotte bilder av denne årstiden vi er i. Det minner meg også på at jeg må bli flinkere til å komme meg ut i naturen. Tror jeg må finne meg en tur venn.

Om høsten er det mørke kvelder med tente stearinlys. Man skal ligge under pleddet med noe varmt i koppen, og se på tv eller en serie. Eller lese bok. Være ute, og komme inn i varmen. Det er mye som er fint med høsten ♥

Charlotte 

Kilder: tumblr.com


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737