Fra å være langt nede til å glede seg til å stå opp hver dag

................

Før gruet jeg meg til å stå opp. Stå opp til nok en dag med vonde tanker. Jeg tilbrakte mesteparten av tiden i senga. Det beste var å sove, for da slapp jeg å tenke. Alt startet på skolen. Jeg ble mobbet fra 6 til 10.klasse. Det resulterte at jeg fikk dårlig selvtillit, og psyken ble gradvis verre. Jeg husker jeg hadde det skikkelig vondt. Det var flere ganger jeg lå i fosterstilling og gråt.

For omtrent 7 år siden bestemte jeg meg. Nok var nok, og jeg bestemte meg for å jobbe knallhardt med meg selv. Jeg tok også imot all hjelp jeg kunne få. Både fra familie, venner og kommunale tjenester. Mye av det jeg hadde fokus på i starten var tankesettet mitt, holde det ryddig og rent i leiligheten og komme meg ut. Både å gå turer, men også å være sosial sammen med andre.

I dag gleder jeg meg til å stå opp hver dag. Livet er virkelig flott når man har det bra med seg selv.

5 fakta om meg

Jeg ga ut egen diktsamling i februar 2021.

Jeg har skrevet dagbok for hånd fra jeg var 13 år.

Har bodd 2 år i Hedmark, ellers bare bodd forskjellige steder på Hadeland.

Elsker å lese bøker om mental trening og om selvutvikling

Glad i å være ute i naturen

Et brennende ønske om å hjelpe andre

Jeg har alltid vært veldig omsorgsfull. Jeg bryr meg om andre, og ønsker at alle skal ha det bra. Selv føler jeg at jeg har mye å bidra med, da jeg sleit psykisk i mange år. Jeg deler aktivt mine erfaringer, tips og råd på sosiale medier. Dessverre er det mange som sliter psykisk, og statistikken bare øker. Derfor ønsker jeg å bidra så godt jeg kan. Jeg har også lest en del bøker om mental trening og om selvutvikling, og i tillegg er det mange som tar kontakt med meg for å få råd. Dette er noe jeg setter enormt stor pris på, og ønsker å fortsette med.